karosszeria-javitas

Közlekedési baleset? Jégkár? Valaki meghúzta az autóját?

Gépjárműveinket sok esetben megelőzhetetlen kár éri, bármennyire is igyekszünk azt megóvni. Mi a Janó Car-nál viszont mindent megteszünk azért, hogy ezeknek a károk úgy tűnjenek el, mintha soha nem is keletkeztek volna.

Gépjárműszervizünk a karosszéria javítás során vállalja a kisebb és nagyobb horpadások, valamint deformációk gyors és garanciális javítását, mely a modern eszközeinknek köszönhetően a karosszéria elemek eltávolítása nélkül végezhetőek el. Mindezek mellett pedig, szüksége szerint biztosítjuk a teljes elemek cseréjét is, mely a megrendelői igényeknek megfelelően gyári vagy bontott alkatrészekből is kivitelezhető.

A karosszéria javításról bővebben:

Akár csak kisebb javítások, pl: horpadások vákuumtechnológiával történő eltávolításáról, vagy apró meghúzások (parkolási sérülések, karcolások, stb.) polírozásáról, műanyag elemek; pl: lökhárító műanyag hegesztéséről, javításáról legyen szó, egészen a komplett elem cseréig, mindennemű karosszéria javításban állunk ügyfeleink segítségére. Rövid határidőn belül vállaljuk a törött, sérült, karambolos gépkocsijának teljes körű karosszéria javítását, lakatos munkáját, fényezését. Utóbbi esetében még a festékréteg megvastagodása is elkerülhető.

Rám nyitották az ajtót/neki tolattam egy oszlopnak, milyen lehetőségeim vannak?

A horpadás méretétől függően munkatársaink a karosszéria javítást vákuum technológiával vagy az indukciós horpadás javító eszköz segítségével látják el. Az előbbi eljárás során a horpadást lényegében kiszippantjuk, míg az utóbbi esetében a sérült rész hevítéssel állítjuk vissza.

Természetesen mindkét technológia kiválóan alkalmazható a karosszéria javítására, de az indukciós eljárással még a nagyobb sérülések is az elem cseréje nélkül javíthatóak.