horpadas-javitas

Horpadás javítás fényezés és karosszéria elem nélkül, akár 24 órán belül!

Hogyan lehetséges ez?
Cégünk a horpadás mértékétől függően többféle technológiát is alkalmaz a horpadás javítás során, melyekkel közül egyet mi magunk vezettünk be Magyarországon elsőként.

 

Indukciós horpadás javítás elsőként a mi szervizünkben!

A technológia segítségével nem csak a kisebb, hanem a nagyobb horpadások is gyorsan és precízen kijavíthatóak az adott karosszéria elem cseréje nélkül. Modern horpadás javító eszközünknek köszönhetően a lemez eredeti formája hevítéssel kerül visszaállításra, így megelőzhető a további kár okozása.

 

Milyen megoldásokat alkalmazunk még a horpadás javítás során?

A kisebb horpadás javítás alkalmával munkatársaink a vákuum technológia segítségével állítják vissza az eredeti állapotot, de a hagyományos szerszámokkal és ragasztókkal való horpadás javítás is igénybe vehető.
Amit a horpadás javításról még tudni érdemes:
Bármelyik technológiával is dolgozzanak munkatársaink, a horpadás javítás során az anyag szerkezet nem változik, a fényezés nem rongálódik, valamint nem kerül sor a későbbi korrózióra sem.

 

Mi az, amit vállalunk?

Kisebb- és nagyobb horpadások, deformációk javítását fényezés és elemcsere nélkül, esztétikai javítást, valamint a műanyag elemek javítását és szükség szerinti cseréjét. Utóbbi esetében lehetőség van gyári vagy bontott alkatrészek igénylésére is.

 

Horpadás javítás költségmentesen!

Mivel munkatársaink vállalják a teljes körű kárügyintézést is, így Önnek a horpadás javítás a megfelelő biztosítás megléte esetében nem kerül egy fillérjébe sem!