jegkar-javitas

A jégkár által okozott sérülések többféle módon mutatkozhatnak meg a gépjárművön, valamint a kár mértéke is eltérő lehet.

De a Janó Car-nál nem fizet többet az okozott jégkárnál!

Mikor beszélhetünk nagyobb mértékű jégkárról?

Nagyobb jégkárnak számít, ha a gépjármű felülete több mint 30%-ban sérült, valamint az elemek e miatt cserére is szorulnak.

Hogyan oldjuk meg ezt a Janó Car-nál?

Cégünk olyan modern jégkár javítási megoldásokat alkalmaz, melyekkel a sérülések javítása gyorsan, akár fényezés és az adott elem kicserélése nélkül is kivitelezhető, így a költségráfordítás is jelentősen csökkenthető.

Jégkár javítás a lehető leggyorsabban.

Munkatársaink minden megtesznek azért, hogy a jégkár 24 órán belül kijavításra kerüljön, hogy Önt a cseregépjármű további költségeitől is megkíméljük.

Amit még a jégkár javításról tudni érdemes:

Munkatársaink a jégkár javítása mellett vállalják a teljes körű kárügyintézést, valamint a javítás előtti átvizsgálást is. Utóbbi mindenképp javasolt, hiszen így a biztosítások esetében megelőzhető a pótszemle, vagyis hamarabb vezetheti újra a járművet. Mivel a jégkár javítás nálunk szakszerviznek minősül, így gépjármű típustól függetlenül minden biztosító és lízingcéghez benyújthatóak a számláink.

 

A jégkáron túl:

Jó tudni, hogy a termények (pl dió és gesztenye) okozta kár is lehet hasonló mértékű, mint a jégkár, valamint a nagyobb hótömegek, illetve a tetőcsomagtartók okozta benyomódások is könnyedén javíthatóak a jégkár elhárítására alkalmazott technológiánkkal.